Min självbiografi släpps i höst!

Min självbiografi släpps i höst!
2016/06/17 Ann Westin

Tänk att man ska bli författare på äldre dar. I höst släpps min självbiografi Livet är som en sten i skon – det skaver om man inte gör något åt det. 5 oktober hittar ni den i bokaffärerna.

Ni kanske har undrat var jag får allt ifrån. Varför jag kan prata norrländska. Varför jag tillbringade tonåren i Luleå. Och hur det gick till när jag slog igenom, vilka jag fick jobba med och sådär. Ni vet kanske inte att jag faktiskt jobbat på förlossningen och levererat ungar till världen. (Det har jag.)

Nu har jag i alla fall gjort en bok, med helt ovärderlig hjälp av Anneli Abrahamsson och Susanna Eklund. Ni är helt fantastiska, TACK till er!!! <3 <3 <3

Här är länken till pressreleasen, om ni skulle vilja läsa den. Klicka!